Sauvage este un parfum masculin radical, plin de franchețe, o atenționare de furtună de o prospețime
fără egal. Astfel și l-a dorit François Demachy, parfumier-creator Dior: sălbatic și nobil în același timp. O concentrație excepțională, o plăcere în stare pură.
Dior Sauvage; Preț: 462 lei (100 ml); Magazin: Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra sau Debenhams

O femeie sofisticată, călătoare prin lume, dar care nu se pierde niciodată în mulțime. Un parfum memorabil care își lasă amprenta oriunde și pretutindeni. Strălucitor și dramatic, Visa este parfumul celor care așteaptă excepționalul. O avalanșă de mirodenii, flori și fructe din diferite zone ale globului, Visa este un pașaport olfactiv către o insulă exotică.
Visa Set – Robert Piguet ; Preț: 660 lei (100 ml); Magazin: Elysee.  


François Demachy, parfumier-creator Dior, consideră că J’adore este un parfum floral senzual, luminos și perfect echilibrat, în care cele mai rare flori din grădinile Dior se adună într-un buchet miraculos. Parfumul acesta este un elogiu adus puterii feminității și plăcerii de a fi femeie. Semnătura sa unică vă poartă într-o călătorie senzorială prin cele mai frumoase grădini din Grasse.
 


Acest minunat flacon, creat manual în ediție limitată de Crăciun este cadoul potrivit pentru o persoană dragă sau de ce nu, chiar pentru noi. Se poate umple cu parfumul preferat.
Xmas Bottle – M. Micallef; Preț: 790 lei (100 ml); Magazin: Elysee.  

Plin de stil și eleganță, acest minunat parfum de cameră păstrează mirosul Sărbătorilor în casa ta pentru mult timp.
Natale – Linari; Preț: 460 lei (50 ml); Magazin: Elysee.  


Acest minunat cadou, trimis din inima Omanului, revine pregătit pentru sărbătorile de iarnă, cu capacul, ce reprezintă Moscheea din Oman, încrustat în pietre Swarovski prețioase și cu aceeași puritate pe care ne-o inspiră florile albe de gardenie și tuberoză.
Honour Woman Limited Edition – Amouage; Preț: 1.790 lei
(50 ml); Magazin: Elysee. 

Acest articol a fost publicat în Suplimentul CAPITAL Shopping, apărut în data de 5 decembrie la chioşcuri.