"Ne-am făcut noi înşine un cadou foarte plăcut la aniversarea de 10 ani", subliniază Ciprian Pulpa, Executive Manager al Fastius Curier.

Competiţia care s-a desfăşurat la Băneasa a avut la start peste un număr de 150 de concurenţi. După o cursă disputată, cicliştii din echipa Fastius Curier şi-au dovedit din plin rapiditatea, inclusiv în faţa altor companii de curierat.

"Şi clienţii câştigă la împlinirea a zece ani de Fastius Curier. În această perioadă, orice trimitere beneficiază automat de o reducere de 10%.
În fiecare zi a ultimilor zece ani, Fastius Curier a avut o misiune clară: să ofere unul dintre cele mai perfomante servicii de curierat premium, dedicat exclusiv mediului de afaceri din Bucureşti", adaugă oficialii companiei.

Acest obiectiv a fost atins prin reducerea la minim a timpului de livrare, dar garantând în acelaşi timp siguranţa livrării. Astfel, cu Serviciul Fastius Prioritar, o trimitere ajunge la orice destinaţie din Bucureşti în maxim două ore, iar cel mai adesea chiar mai repede.

Deosebita promptitudine se datorează experienţei acumulate preponderent în Capitală, ştiinţei de a folosi la maxim resursele disponibile şi artei deplasării rapide prin traficul aglomerat, mai spun reprezentanţii companiei.

„În zece ani de funcţionare, niciun client nu a renunţat la serviciile noastre", spun oficialii Fastius Curier, care subliniaza astfel modul în care masoară succesul parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucureşti. Fastius Curier promite profesionalism desăvarşit, adaptându-se solicitărilor clienţilor şi oferind preţuri competitive.

Fastius Curier are un portofoliu impresionant de clienţi-companii, oferind servicii pentru expediere rapidă de documente în Bucureşti şi în întreaga ţară, prin reţeaua în permanentă expansiune. Informaţii complete despre serviciile Fastius Curier pot fi accesate şi pe www.fastius.ro. Fastius Curier promovează serviciile premium, personalizate, pentru companii, expedieri ultra-rapide în Bucureşti, cu mijloace de transport adaptate traficului din Capitală.