CarpathianSystems proiectează, dezvoltă şi distribuie programul de gestiune integrată a resurselor întreprinderii ProConcept ERP către IMM-urile active din domeniul serviciilor, industriei şi comerţului.

Cu un know-how acumulat în peste 20 de ani de experienţă, ProConcept ERP şi-a consolidat poziţia de vârf pe piaţa ERP din Elveţia. Această poziţie este susţinută şi testată zilnic în peste 1000 de companii unde ProConcept ERP este implementat.

Carpathian Systems asigură implementarea soluţiei ProConcept ERP în România şi Moldova, precumşi training în vederea utilizării, urmăririi şi mentenanţei, graţie unei echipe de consultanţi experimentaţi.

ProConcept ERP este un program de gestiune modular integrat. Reuneşte aplicaţii de gestiune financiară, vânzări, achiziţii, stocuri, afaceri, producţie (GPAC), programare şi planificare în detaliu, CRM, e-Business.Toate aceste module sunt cu adevărat transversale. Integrarea lor reciprocă este totală şi perfect transparentă. Propune astfel un răspuns personalizat fiecărui serviciu din cadrul întreprinderii, asistă la dezvoltarea acestuia şi garantează o perfectă integrare a datelor. Aplicaţiile terţe, cum ar fi sistemele de gestionarea timpului sau codurilor de bare, soluţiile CAD sau alte produse specifice diferitelor aspecte funcţionale, pot fi de asemenea integrate fără probleme, dată fiind aplicarea standardelor de pe piaţă.

Credem că este esenţial pentru întreprinderile mici şimijlocii să aibă la îndemână instrumente de gestiune uşor de utilizat. Acestea trebuie să aibă o acoperire funcţională important`, pentru a asigura un control eficient al tuturor proceselor implicate.

De aceea, investim permanent în cercetare şi dezvoltare pentru a putea propune soluţii noi de gestiune integrată a resurselor, care să îndeplinească integral cerinţele clienţilor.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.carpathian-systems.com