Cu un deceniu mai tineri
Încă de la început, Fastius Curier a avut o misiune clară: să ofere unul dintre cele mai perfomante servicii de curierat premium, dedicat exclusiv mediului de afaceri din Bucureşti.
Acest obiectiv a fost atins prin reducerea la minim a timpului de livrare, dar garantând în acelaşi timp siguranţa livrării.
Aşa a apărut Serviciul Fastius Prioritar, care garantează că o trimitere ajunge la orice destinaţie din Bucureşti în maxim două ore, iar cel mai adesea chiar mai repede.
Deosebita promptitudine se datorează experienţei acumulate preponderent în Capitală, ştiinţei de a folosi la maxim resursele disponibile şi artei deplasării rapide prin traficul aglomerat.

Click! Să ştii totul despre plic
Recenta implementare a sistemului de track&trace este încă o dovadă a profesionalismului Fastius Curier şi a importanţei acordate livrării în siguranţă a fiecărei trimiteri.
Inserând codul AWB în aplicaţia track&trace, clienţii pot urmări în timp real statusul expedierilor. Mai mult, cei care supervizează corespondenţa unei companii pot obţine detalii despre trimiteri multiple accesând opţiunile avansate ale sistemului cu un nume de utilizator şi o parolă furnizate de Fastius Curier. Astfel, oferindu-le clienţilor transparenţă totală, Fastius Curier garantează siguranţa fiecărui plic sau colet.

Livrări în termen scurt, parteneriate pe termen lung
Cum măsoara Fastius Curier succesul strategiei de consolidare a parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucureşti? „Simplu”, răspund oficialii companiei. „În zece ani de funcţionare, niciun client nu a renunţat la serviciile noastre.”
Compania câştigă încrederea şi fidelitatea clienţilor săi atât prin profesionalismul serviciilor, adaptate solicitărilor fiecărei companii, cât şi prin preţuri competitive.
„Când lucrezi pentru companii ca Mastercard, Cosmote, Xerox, Sensiblu, responsabilitatea e foarte mare. Promptitudinea livrărilor este vitală pentru succesul acelor afaceri. Suntem mândri că ele contează. Garantam atât actualilor cât şi viitorilor clienţi că în toate zecile de ani ce vor urma, se vor bucura la fiecare trimitere de servicii în stilul Fastius Curier: sigure, rapide, eficiente” spune Ciprian Pulpă, Executive Manager al firmei de curierat.

Mai multe despre Fastius Curier puteţi afla pe www.fastius.ro, trimiţând un mesaj la [email protected] sau sunând la 021 410.25.35.