EVW Holding este singurul importator de camioane DAF în România şi funcționează într-o rețea de 9 reprezentanțe regionale de vânzări şi service: Cluj Est, Cluj Vest, Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Craiova şi Iaşi.  Rețeaua a înregistrat o cifră de afaceri de 293 milioane de lei în 2011,  a vândut peste 500 de camioane noi și 200 rulate şi a deschis în acest an o reprezentanță la Iaşi pentru a acoperi piața din nordul Moldovei. 
Pentru 2012, directorul  de operaţiuni al companiei Gabriel Stanciu îşi propune o cotă de piaţă de 19,8% şi o creştere a ponderii vehiculelor uzate în total business. La întreaga rețea de distribuție şi service DAF, în acest an s-au adăugat parteneriate strategice cu cu producători reprezentativi din domeniu, la nivel internaţional, TATRA şi ISUZU care permit intrarea companiei pe segmentul de vehicule de construcții şi forestier, respectiv distribuție uşoară.

Investiția romano-olandeză se ridică până în prezent la circa 56 milione de euro, urmând să fie completate cu investiții în sedii noi şi într-o fabrică de reşapat anvelope de camioane, care va intra în funcţiune din februarie 2013.  Holdingul are în verede deschiderea la Cluj a unei uzine de reşapat anvelope de camion cu tehnologie Bandag. Investiţia este estimată a se ridica la 1,5 milioane de euro, fiind vizată o producţie de 5.000 de anvelope reşapate pe an, care să ajungă, după cinci ani, la 10.000 de unităţi pe an.
În cadrul evenimentului aniversar EVW 20 ani de la Cluj au fost invitați cei mai mari transportatori din România, reprezentanții producatorului DAF şi ambasadorul Olandei în România Excelența Sa Johannes Hendrik Mattheus  van Bonzel.
Dragos Birlea, coordonatorul board-ului de management al EVW a declarat că EVW s-a angajat într-un proces de modernizare organizatională care să crească eficiența companiei: “pe fondul creşterii competitivității din piață trecerea de la un sistem piramidal de conducere la un sistem de management matriceal şi flexibil este esențială pentru un lider de piață şi pentru performanța pe termen lung”.