In Romania, desi nu a fost inregistrata nicio reclamație de acest fel din partea consumatorilor, compania Mars a decis in mod voluntar si preventiv sa retraga loturile de produse fabricate in Olanda, cu următoarele date de identificare :

 

Consumatorii care au un astfel de produs sunt rugați să nu îl consume și să contacteze Mars România, trimițând un e-mail la adresa [email protected] sau sunând în intervalul 9.00-17.00 la numărul de telefon : 021 407 71 52.

 

Acesta este un incident izolat și numai produsele cu caracteristicile de mai sus, fabricate în Olanda, fac obiectul retragerii de pe piață.

 

Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziție și sigure pentru consum in toate magazinele din Romania.

 

Mars Romania trateaza cu maxima seriozitate calitatea si siguranta alimentelor, si-a asumat in mod voluntar si preventiv decizia de retragere a loturilor de produse mentionate si cere scuze consumatorilor pentru eventuale inconveniente.