În doar câteva minute, oamenii de vânzări află informaţii financiare despre potenţialii clienţi sau furnizori, precum şi datele de identificare şi de contact ale acestora.

În acelaşi timp, pot realiza selecţii de firme în funcţie de criteriile indicate: CAEN, judeţ, situaţie financiară etc. Acestea pot fi prelucrate şi salvate în aplicaţie, sau pot fi exportate. Pentru fiecare firmă se pot face adnotări.

De asemenea, secţiunea “Topuri Firme” permite companiilor să realizeze topuri ordonate descrescător după cifra de afaceri sau după profitul net, iar numărul de firme în top este predefinit.

Utilizatorii pot face comparaţii între datele financiare ale firmelor de care sunt interesaţi pentru dezvoltarea unor viitoare colaborări, precum şi cu media pe sectorul din care fac parte respectivele firme.

Secţiunea  dedicată „Competiţie zonală” permite determinarea competiţiei geografice pentru un anumit sector de activitate, în funcţie de codul CAEN. Firmele din sectorul respectiv se afişează pe hartă cu denumirea şi cifra de afaceri.

Mai mult decât atât, cu ajutorul „Simulatorului de vânzări” startup-urile sau companiile care doresc să se extindă în alte oraşe pot estima rentabilitatea proiectului.

Fiecare firmă îşi poate administra gratuit propria pagină de prezentare, actualizându-şi permanent informaţiile pentru a atrage în acest mod parteneri care doresc să dezvolte relaţii comerciale cu aceasta.

Dezvoltarea noilor servicii vine ca urmare a solicitărilor primite de la clienţii noştri care îşi doresc să afle cât mai rapid şi structurat informaţii despre partenerii potenţiali de afaceri şi industria în care activează”, a declarat Dragoş Cabat, Managing Partner RisCo.

 

Despre RisCo

RisCo este cel mai performant sistem de verificare online a firmelor din România, oferind în maxim 1 minut toate informaţiile financiare, juridice şi de disciplină a plăţilor despre companiile din ţară. Astfel, RisCo are un rol extrem de important în evitarea legăturilor de afaceri cu firme care au o situaţie financiară fragila sau un management mai puţin performant!

Rapoartele RisCo pot fi accesate la adresa www.risco.ro de către orice persoană fizică sau juridică, fără a fi necesară crearea unui cont de client!

Te-ar putea interesa și: