Specialiștii PLM știu că firmele sunt  preocupate să găsească răspunsuri la următoarele întrebări, definitorii pentru investiția în soluțiile PLM:
 
– Cum să lansăm un nou produs mai repede pe piaţă?
– Cum să reducem costurile pentru a creşte competitivitatea companiei?
– Cum să gestionăm documentele pentru a lucra întotdeauna cu date actuale şi corecte?
– Cum să îmbunătăţim procesul de ofertare?
– Cum să captăm experienţa anterioară a companiei şi să o refolosim?
– Cum să eliminăm activităţile care nu produc valoare, consumă timp şi sunt surse de erori?
Folosirea soluțiilor de gestionare a ciclului de viață al produselor răspunde acestor întrebări și abordează succesul companiilor din perspectiva tuturor departamentelor implicate.
Ca în fiecare perioada de transformare a procesului de producție, revoluția managementului ciclului de viață al produsului (PLM) este condusă de industria automobilelor și aeronautică, iar bunele practici dezvoltate sunt preluate cu succces și în celelalte industrii.
Adoptarea soluțiilor PLM  pornește de la nevoile companiilor de a colabora mai bine, de a se adapta mai rapid, de a crea conținut inovativ, de a avea flexibilitate mai mare și capacitatea de răspuns în timp real.
 “Din 1994  muncim pentru a fi cel mai de încredere și respectat furnizor de soluții Product Lifecycle Management. ADA începe să devină sinonimă cu dezvoltarea integrată a companiilor din industriile românești datorită soluțiilorde înaltă calitate oferite”a declarat Ionel Barbu ( președinte Ada Computers)
Datorită parteneriatului încheiat acum 16 ani cu Siemens PLM Software, ADA Computers furnizează soluții PLM pentru industria românească. Până în prezent 150 de companii (din industriile aeronautică, militară, automobile, navală, echipamente grele și utilaje industriale, industria electrocasnicelor, de mobilă, hi-tech și electronică) au ales să utilizeze soluțiile furnizate de ADA.
Pentru a afla mai multe despre soluțiile PLM dedicate industriei românești vizitați www.adacomputers.ro