Viziunea Siemens PLM Software este să lucreze colaborativ cu partenerii regionali pentru furnizarea soluțiilor PLM și transformarea proceselor din industrie.  Din 1994, Ada Computers  este partenerul Siemens în România și furnizează soluții CAD, CAM, CAE, PDM și servicii pentru companiile din industriile: aeronautică și militară, automobile și transporturi, echipamente și utilaje, bunuri de consum ( mobilă, electrocasnice, ambalaje), high tech și electronică, echipamente medicale.
Ada Computers este prima companie care a implementat soluții PLM în industria românească. Certificarea Partener Gold primită din partea Siemens PLM Software reprezintă recunoașterea celor 16 ani de muncă, a căror rezultat înseamnă peste 150 de clienți și 1000 de utilizatori în România.
Clasificarea partenerilor Siemens PLM Software presupune parcurgerea programului cu trei nivele de performanță Silver, Gold, Premium destinate recunoașterei și premierii investițiilor în adoptarea soluțiilor de Product Lifecycle Management de către companiile din fiecare regiune. Programul are la bază eficientizarea și dezvoltarea proceselor de business din fiecare departament al companiilor partenere.
Astfel, recunoașterea Partener Gold atestă performanța companiei ADA după cum urmează: 
· Departamentul de vânzări – pentru creșterea sustenabilă a afacerilor și furnizarea celor mai performante soluții PLM: Teamcenter, NX, SolidEdge, Femap, Tecnomatix;
· Departamentul training – pentru efortul susținut în transmiterea competențelor CAD, CAM, CAE, PDM specialiștilor din industria românească;
· Departamentul tehnic-  pentru calificarea înaltă a echipei și pentru rezultatele dovedite în succesul implementărilor;
· Departamentul de marketing – pentru succesul în promovarea beneficiilor soluțiilor de Product Lifecycle Management și educarea pieței pentru adoptarea.
Parteneriatul ADA Computers și Siemens PLM Software se înscrie în strategia ambelor companii de a eficientiza procesele industriale  și de a crea mai multă valoare companiilor prin implementarea soluțiilor PLM. Acest angajament va continua și pentru anii următori, ADA intenționând să dezvolte noi parteneriate pe piața din România atât prin implementarea soluțiilor PLM cât și prin furnizarea serviciilor dedicate noilor tendințe ale industriei.
“ADA are un partener cu renume mondial și experiență globală în soluții PLM. Certificarea Gold Partner primită de la Siemens PLM Sofwtare  este ceea ce ne motivează în atingerea obiectivelor noastre ambițioase de a aduce mai multă valoare companiilor din industria românească ”, susține Ionel Barbu, Director General Ada Computers.
Mai multe informații despre compania ADA puteți găsi la următoarea adresă www.adacomputers.ro