157-29737-oskar5.jpgBDR Associates, agenţie de comunicare, pentru că a organizat gala Superbrands, dedicată recunoaşterii performanţei în branding. Pentru acest proiect au fost evaluate 928 de branduri prezente pe piaţa din România. Printre premiaţi s-au numărat Arctic, Zentiva, Băneasa Shopping City, BCR, Rompetrol, Raiffeisen, BRD, Procter&Gamble Marketing România, British American Tobacco, Orange, Coca-Cola HBC România, Napolact, DHL România, Microsoft România, Domo, Medicover, ING România şi JW Mariott Bucharest.

157-29738-oskar4.jpgCristian Mungiu şi Corneliu Porumboiu, pentru că au fost incluşi, cu filmele lor, în selecţia secţiunii Un Certain Regard a festivalului de la Cannes. Mungiu va participa cu proiectul colectiv „Amintiri din Epoca de Aur“, scris şi coregizat de el, în timp ce Porumboiu va intra în competiţie cu cel mai recent film al său, „Poliţist, adjectiv“. Mungiu şi Porumboiu au fost premiaţi în trecut la Cannes – primul cu un Palme d‘Or, iar al doilea cu premiul Caméra d‘Or, pentru cel mai bun debut.

157-29739-oskar3.jpgBCR şi Events & Production, agenţia de evenimente a holdingului thegroup, pentru că au dezvoltat împreună primul program de informare şi educare financiar-bancară din România, intitulat „Realităţile la bani mărunţi – între nevoi şi soluţii“.  Scopul programului este să ofere celor interesaţi cât mai multe informaţii despre produsele bancare, astfel încât aceştia să poată lua decizii în cunoştinţă de cauză. Proiectul se va desfăşura în 13 oraşe din ţară, până în iunie.

157-29740-oskar2.jpgDan Piţa, regizor de cinema, pentru că va primi, la gala de închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), premiul pentru întreaga carieră. Piţa, unul dintre cei mai mari regizori din istoria cinematografului românesc, este autorul unor pelicule de referinţă precum „Nunta de piatră“, „Pas în doi“ şi „Hotel de lux“, acest din urmă film fiind distins cu Leul de Argint la Veneţia în 1993.

157-29741-oskar1.jpgVictor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, pentru că au obţinut premiile pentru Cel mai bun actor, res­pectiv Cea mai bună actriţă, la ediţia din acest an a Galei UNITER. Rebengiuc, soţul Marianei Mihuţ, a fost recompensat pentru rolul din „Moartea unui comis-voiajor“, în vreme ce soţia sa a primit premiul pentru interpretarea din spectacolul „Lear“, pus în scenă de Andrei Şerban la Teatrul Bulandra din Capitală.