Fostul lider al social-democraților și fostul premier al României, Viorica Dăncilă este de părere că guvernarea PNL nu a venit cu măsuri de susținere a economiei în acestă perioadă.

Mai mult decât atât, aceasta a mai scris că, în perioada pandemiei de coronavirus, răspunsul autorităților a fost unul ineficient și că nu s-a lucrat deloc la echilibrele fiscale.

„Sub limbajul diplomatic standard la Bruxelles, Comisia Europeană îl trage de mânecă pe Ludovic Orban pentru managementul jalnic al guvernului pe care-l conduce. A constatat limpede și Comisia Europeană ceea ce au observat de mai multă vreme românii: că guvernarea PNL a răspuns în mod ineficient crizei coronavirusului, că măsurile de susținere a economiei sunt practic inexistente, că investițiile trenează, că nu s-a lucrat deloc în ceea ce privește echilibrele fiscale.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă.

Acuze dure la adresa lui Orban

Viorica Dăncilă este de părere că premierul Ludovic Orban se folosește de criza provocată de coronavirus pentru a nu face nimic concret.

”Ludovic Orban și echipa lui au folosit și folosesc criza coronavirusului drept pretext pentru a nu face nimic de substanță. E evident că de la actualul guvern ne putem aștepta doar la neglijențe, întârzieri și rateuri. Trebuie să scutim România de acești nepricepuți, deci PSD trebuie să depună rapid o moțiune de cenzură care să-l trimită pe tușă pe Ludovic Orban”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Foto: INQUAM Photos/George Calin