Dragnea a declarat că au fost întâlniri cu operatorii de telefonie mobilă.

„Aici este vorba despre o prevedere care se referă la o amendă foarte mare, care poate merge până la 10%, în condiţiile în care se încalcă prevederile legale privind autorizarea, dreptul de acces, tulburarea proprietăţii şi aşa mai departe (…) Pentru a se putea discuta şi despre alte lucruri, dar într-un mod serios, pentru că nu putem să trecem uşor cu vederea faptul că timp de 10 ani, acel 0,4% din cifra de afaceri care trebuia plătit de operatori nu a fost plătit şi vorbim de 4,7 miliarde de lei, adică un miliard de euro. Nu spun că sunt vinovaţi ei sau că a fost vinovat ANCOM-ul, dar faptul că nu cer banii ăştia reprezintă o problemă”, a declarat Dragnea.

CITEȘTE ȘI Kovesi a primit decisiva! Prima declaraţie după ce a fost pusă sub control judiciar prezintă dezastrul! Ce i-au transmis procurorii

El a mai spus că se discută o amânarea a termenului. “Pentru a se putea discuta pe îndelete, probabil că şi aici va fi o prorogare a termenului, pentru a intra în legalitate în toate situaţiile în care ar putea fi şi, de asemenea, pentru a se realiza un pachet de prevederi specifice pentru această industrie, care să fie integrate în Legea 50, Legea disciplinei în construcţii, lucru convenit cu aceşti actori”, a mai spus Dragnea.

Textul ordonanţei va fi publicat mâine, potrivit lui Dragnea.

CITEȘTE ȘI Lovitură de teatru. Ce spune Dragnea despre suspendarea lui Iohannis