Orange, liderul pieţei locale, va aduce noi smartphone-uri la preţuri speciale precum  LG Optimus Black, BlackBerry  Bold 9780, Motorola Defy, Samsung Omnia 7, LG Optimus Me şi Sony Ericsson Cedar. Oferta este completată de telefoane simple şi practice, cu funcţii de bază performante, la tarife accesibile: Nokia C1-01, Nokia C2-02 şi Samsung E1170.

Motorola Defy este disponibil la un tarif începând de la 79 de euro, preţ valabil cu un abonament nou Panteră de minimum 20,84 de euro pe 2 ani şi cu opţiunea My Smartphone de 9,37 de euro sau My Smartphone Plus de 15 euro.

Tariful de început pentru Samsung Omnia 7 este de 399 de euro împreună cu orice abonament nou de minimum 12,5 de euro contractat pe 2 ani.

Clienţii pot achiziţiona împreună cu orice abonament de minimum 12,5 de euro pe 2 ani şi oricare dintre telefoanele LG Optimus Me (119 de euro), Sony Ericsson Cedar (45 de euro), Nokia C2-02 (49 de euro), Nokia C1-01 (9 de euro) sau Samsung E1170 (1 de euro).
 
În februarie, Orange lansează şi BlackBerry Bold 9780, primul din seria Bold cu sistemul de operare OS 6. Browserul este mult mai performant şi asigură o navigare mai rapidă decât în cazul modelelor precedente. În plus, din 14 februarie toţi clienţii Orange care au un telefon BlackBerry au şi acces la AppWorld, magazinul de aplicaţii BlackBerry.
 
Surpriza lunii martie este LG Optimus Black. Smartphone-ul dispune de Nova Display, tehnologie ce redă un ecran luminos şi uşor de citit şi economiseste până la 50% mai multă energie decât ecranele LCD.  LG Optimus Black are sistem de operare Android 2.2 şi aplicaţii de socializare preinstalate: Facebook, Twitter, Myspace. Mai mult decât atât, este primul telefon mobil cu o cameră frontală de 2 megapixeli.
 
Terminale Android de ultimă generaţie, în curând, în portofoliul Vodafone

Vodafone va oferi utilizatorilor o serie de noi smartphone-uri şi tablete cu sistemul de operare Android, lansate recent la ediţia din 2011 a Mobile World Congress. Printre acestea se numără Samsung Nexus S, Samsung Tab 10.1, Samsung Galaxy S II, LG Optimus 2X, LG Optimus 3D, Sony Ericsson Xperia arc şi HTC Desire S.

Samsung Nexus S îmbină tehnologia de ultima oră cu experienţa excelentă de acces la internet oferită de platforma Google. Printre specificaţiile tehnice ale acestui smartphone de top se numără: display de 4”, cameră de 5 MP şi 16 GB memorie internă. Toate acestea sunt puse în valoare de ultima versiune a sistemului de operare Android – Gingerbread (2.3).
LG Optimus 3D este primul terminal care oferă atat posibilitatea înregistrărilor 3D cât şi posibilitatea vizualizării de conţinut 3D, pe display-ul de 4.3”, fără a folosi ochelari speciali. Pentru înregistrarea 3D, terminalul foloseşte cele două camere de 5MP disponibile.
Samsung Tab 10.1, una dintre cele mai performante tablete existente la ora actuală, va fi oferită de în premieră pentru piaţa locală. Samsung Galaxy 10.1 vine în completarea portofoliului de tablete Vodafone, cu un display generos de 10,1”, procesor Dual Core Tegra 2 de 1 Ghz şi o cameră de 8 MP şi una secundară, de 2 MP.

Samsung Galaxy S II este în momentul de faţă cel mai subţire terminal smartphone, cu o grosime de numai 8,49 mm, având display-ul de 4.3". Telefonul înglobează primul display SuperAMOLED Plus, o cameră de 8MP ce permite înregistrare video FullHD (1080p) şi un procesor Dual Core de 1 GHz.            

LG Optimus 2X este primul terminal cu procesor Dual Core ce va fi disponibil în premieră în România. Terminalul se remarcă printr-o putere superioară, datorită procesorului nVidia Tegra 2, la o viteză de 1 Ghz. Telefonul beneficiează de o cameră de 8MP, ce permite înregistrarea în format FullHD şi redarea conţinutului pe televizor, prin intermediului funcţiei HDMI mirroring.

Sony Ericsson Xperia arc dispune de un ecran Reality cu tehnologia Sony Mobile BRAVIA Engine şi o cameră foto de 8 MP cu înregistrare HD, precum şi de tehnologia Sony Exmor R for Mobile – toate disponibile şi pe televizor, prin conectorul HDMI.

HTC Desire S este unul dintre cele mai aşteptate terminale ale momentului, având în vedere succesul predecesorului model, HTC Desire. Noul telefon se remarcă printr-un design elegant, fiind construit dintr-o bucată compactă de aluminiu. Terminalul este echipat cu ultima generaţie de procesor Snapdragon, de 1 Ghz, ce asigură o viteză de operare excelentă alături de ultima versiune a sistemului de operare Android, Gingerbread.