Orange este singura companie de telecomunicaţii din România ce obţine această certificare din partea Institutului Top Employer.

Institutul Top Employer certifică, la nivel global, excelenţa în privinţa condiţiilor pe care angajatorii le creează pentru angajaţii lor, astfel încât să susţină o cultură şi o organizaţie sănătoasă. În cadrul procesului de analiză sunt luate în considerare următoarele criterii: beneficiile primare, beneficiile secundare şi condiţiile de lucru, pregătirea profesională şi dezvoltarea carierei, precum şi cultura organizaţională.

Certificarea Top Employer primită de Orange România reprezintă recunoaşterea calităţii programelor realizate de către companie în scopul dezvoltării unui mediu de lucru stabil şi prietenos. De asemenea, sunt recunoscute proiectele de instruire, dezvoltare personală şi profesională dedicate angajaţilor, sistemul de beneficii inovator, precum şi programele de responsabilitate socială corporativă.

Unul din programele care a făcut diferenţa în procesul de analiză este programul de wellbeing şi suport ergonomic pentru angajaţi. Scopul acestuia este de a menţine un mediu de lucru plăcut şi sănătos, de a oferi fiecărui angajat condiţii propice de a-şi desfăşura activitatea la potenţial maxim. Anul trecut, peste 1.200 de angajaţi s-au bucurat de beneficiile acestui program.

'Obţinerea certificării de Top Employer, pentru al doilea an consecutiv, demonstrează că preocuparea noastră de a face lucrurile la cele mai înalte standarde internaţionale continuă să aducă rezultate excelente. Suntem mândri că anul acesta am obţinut certificarea de Angajator de Top în România, dar ne menţinem şi în elită angajatorilor recunoscuţi la nivel european', a declarat Ioana Marcu, directorul de Resurse Umane al Orange România.

În afară de România, Orange a primit această certificare în toate filialele din Europa, precum şi în Coasta de Fildeş, Egipt, India, Mâli, Senegal şi Uganda.