Orange, liderul pieţei locale de telecomunicaţii, anunţă lansarea Smart Services şi Care Center, două noi servicii de asistenţă pentru utilizatorii de smartphone-uri sau de alte tipuri de telefoane.

Cei care deţin un smartphone, fie că sunt sau nu clienţi Orange, cu Smart Services beneficiază de asistenţă din partea experţilor din magazinele Orange pentru configurarea completă a telefonului.

Experţii Orange instalează cartela SIM, verifică şi configurează setările de SMS, MMS şi internet, căsuţa de e-mail, instalează diverse aplicaţii pe telefon (Yahoo, Facebook, Twitter), actualizează software-ul şi configurează accesul la aplicaţiile specifice fiecărui model de telefon.

Tariful pentru pachetul Smart Services este de 5,21 de euro (TVA inclus), iar pentru 2,10 euro (TVA inclus) în plus clienţii primesc şi serviciul Transfer de conţinut, care le permite să transfere informaţiile din telefon atunci când se decid să îl înlocuiască. Smart Services este disponibil în reţeaua Orange shop.

În Care Center, clienţii Orange primesc, pe loc, asistenţă şi servicii de reparaţii ale telefoanelor în cazul anumitor defecţiuni, fără a mai fi nevoie ca acestea să fie trimise în service.

Care Center-ul este un spaţiu special amenajat în Orange concept store şi în Orange shop Pantelimon, unde pot fi decodate telefoane, pot fi schimbate tastaturi şi carcase, se pot efectua reparaţii mecanice şi se pot face reactualizări de software. Totodată clienţii pot veni în Care Center şi pentru operaţiuni mai simple, precum verificarea parametrilor de SMS şi MMS. În funcţie de complexitatea intervenţiei, tarifele variază între 20 şi 450 de lei (TVA inclus).

Smart Services şi Care Center întregesc portofoliul Orange Care care include serviciile Redirecţionarea apelurilor în caz de urgenţă, Asigurarea pentru telefon, card de date şi modem, SIM Agenda Back-up, Transfer de conţinut, Buy-Back, alături de serviciile Asigurarea pentru factură şi Smartphone Expert. Orange Care este un program dezvoltat la nivelul grupului France Telecom-Orange cu scopul de a oferi soluţii complete de protecţie pentru telefoane şi pentru conţinutul lor, precum şi asistenţă clienţilor Orange pe tot parcursul experienţei de utilizatori de telefonie mobilă.

SURSA: Orange