Orange România, operatorul telecom care are nu mai puţin de 10.214.262 de clienţi, caută în prezent companii care oferă servicii de instalare echipamente de tip DTH, compania urmând să lanseze anul acesta servicii de televiziune prin satelit.

Jean-François Fallacher, CEO-ul Orange, a declarat recent că operatorul analizează posibilitatea de a distribui servicii de televiziune, inclusiv prin satelit. Orange a dobândit,  deja, dreptul de a furniza servicii de retransmisie a programelor media audiovizuale liniare prin intermediul reţelelor radio celulare publice (tip Mobile TV), conform ANCOM.

Pe site-ul de specialitate hdsatelit.blogspot.ro au apărut informaţii conform cărora Orange efectuează în prezent teste pe satelit. Momentan sunt transmise posturile Acasă TV HD, Sport ro HD, Pro Tv HD, Kanal D, toate necodat!

Pe forumul rdi-forum.info un utilizator a postat o scrisoare pe care Orange o trimite viitorilor colaboratori.

Compania dumneavoastra a fost identificata ca un potential furnizor pentru servicii de instalare echipamente de tip DTH. In aceasta situatie, aveti oportunitatea de a dezvolta un parteneriat cu Orange Romania.
Aceasta propunere este adresata in mod individual dumneavoastra si in vederea unei bune colaborari, este foarte important si va rugam sa pastrati confidentialitatea informatiilor prezentate aici.
Pentru a ne atinge obiectivul vom avea de urmat procesul descris mai jos:
In fisierul “rezumat contract.doc” veti gasi principalele informatii privind natura si conditiile de executare a serviciilor ce vor face obiectul contractului. De asemenea, veti gasi si anexa cu preturile oferite de Orange Romania pentru serviciile ce vor face obiectul contractului.
Va invitam sa completati cererea de informatii din fisierul excel atasat in 2 pagini (Formular 1 si Formular 2):
• Formular 1: contine infromatii generale despre compania dumneavoastra (contact, adresa), detalii despre numarul si calificarea personalului ce va fi utilizat in contractul cu Orange Romania, informatii despre locatiile de depozitare a echipamentelor, informatii despre numarul si vechimea autoutilitarelor ce vor fi folosite.

• Formular 2: Pentru preturile prezentate in fisierul “rezumat contract.doc” va rugam precizati aria de acoperire a serviciile furnizate. Alegeti judetul si selectati “DA” sau “NU” pentru fiecare localitate in parte unde considerati ca puteti furniza servicii de instalare.

Contactaţi de Capital, oficialii Orange nu au dorit să comenteze.
Sursa: rdi-forum.info hdsatelit.blogspot.ro