Prin Orange Smartphone Tester sunt selectaţi mai mulţi utilizatori, atât clienţi Orange, cât şi bloggeri, care pot testa timp de o lună smartphone-uri împreună cu serviciile Orange. Aceştia vor putea relata experienţa de utilizare pe pagina de review-uri a Orange România, www.orange.ro/reviews/smartphone-tester, precum şi în cadrul reţelelor sociale.

Trimestrial, Orange România va oferi în exclusivitate pentru testare cele mai noi şi aşteptate modele de smartphone-uri, de la diverşi producători.

Primul telefon testat este Windows Phone 8X by HTC, cu noul sistem de operare Windows Phone 8. Telefonul permite download la viteze de până la 43,2 Mbps şi are o cameră foto full HD de 8 MP cu HTC ImageChip care asigură o calitate înaltă a imaginii chiar şi în condiţii de luminozitate redusă. În plus, Windows Phone 8X este compatibil cu tehnologia HD Voice, ce oferă calitate şi claritate sunetului şi reduce zgomotul de fundal. Modelul propus dispune de sistemul audio Beats şi este compatibil cu accesoriile Beats Audio ce permit sunete de înaltă calitate pentru melodii, jocuri şi videoclipuri.

„Suntem primul operator din România care oferă acest serviciu pentru că dorim să aducem mai aproape de clientii noştri cele mai noi telefoane şi ultimele tehnologii apărute. Clientul va avea la dispoziţie o perioadă de timp destul de lungă în care îşi poate face o părere despre telefon, se poate familiariza cu cele mai avansate tehnologii şi poate povesti experienţa sa şi altora.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer în cadrul Orange România.