Cei trei mari operatori de telefonie mobilă de pe piaţa românească, Orange, Vodafone şi Cosmote,  încearcă să atragă cât mai mulţi clienţi, cu oferte prepaid din ce în ce mai avantajoase.

Cea mai nouă ofertă vine din partea celor de la Cosmote, care au lansat, miercuri, cea mai avantajoasă extraopţiune pentru segmentul de utilizatori de prepaid.

Aceştia oferă clienţilor prin cartela Cosmote câte 600 de minute şi SMS-uri în reţea, 30 de minute în alte reţele naţionale şi internaţionale (către reţele fixe din Europa, şi reţele fixe şi mobile din Statele Unite, Canada şi Israel), pentru numai 3,5 euro pe lună.

Oferta grecilor mai cuprinde şi alte extraopţiuni, în funcţie de nevoile de comunicare. Astfel, pentru 4,5 euro utilizatorii primesc câte 800 de minute şi SMS-uri în reţea, precum şi 60 de minute în alte reţele naţionale şi internaţionale sau 2.000 de minute în reţea către două numere preferate, 60 de minute în reţele naţionale şi internaţionale  şi câte 425 de minute şi SMS-uri în reţea.

La Orange, liderul pieţei de telecomunicaţii din România, o cartelă SIM activată îi aduce utilizatorului 500 de minute şi 500 SMS-uri în reţea plus 50 de minute pentru apeluri naţionale şi internaţionale, pentru 5 euro pe lunǎ.

În ceea ce priveşte oferta operatorului Vodafone, aceasta cuprinde 400 minute, 400 SMS-uri în reţea şi 50 minute naţionale şi internaţionale, pentru 4 euro pe lună.  De asemenea, cei  care îşi aleg un număr pereche primesc împreună 100 minute bonus în reţea la fiecare reîncărcare, pe viaţă, plus 100 minute în reţea la activarea numărului pereche.