OMV Petrom alocă, din surse proprii, între 339.090 euro şi 1,56 milioane de euro, fără TVA, pentru achiziţia de echipament pentru guri de sondă, contractul urmând să fie încheiat pentru o perioadă de 36 de luni de la data atribuirii, potrivit unui anunţ de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Potrivit anunţului, urmează să fie încheiat un acord cadru de furnizare 'centrori pentru prăjinile de pompare de la sondele echipate cu pompe cu cavităţi progresive'.

'Cantitatea totală estimată a fi achiziţionată pe durata întregului acord cadru este de minimum 11.280 de bucăţi si maximum 51.600 de bucăţi centrori pentru prăjinile de pompare de la sondele echipate cu pompe cu cavităţi progresive', se menţionează în anunţ.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 noiembrie 2015, ora 13,00.

Petrom este cea mai mare companie românească de petrol şi gaze, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Rafinare şi Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale şi Energie.

Grupul austriac OMV este acţionarul majoritar al Petrom, cu o participaţie de 51,01%, Ministerul Economiei deţine un pachet de 20,64% din acţiuni, iar Fondul Proprietatea 20,11%. AGERPRES