Lia Olguţa Vasilescu revine cu o nouă postare pe tema liftierei de la Ministerul Muncii. Social-democrata a distribuit pe Facebook postarea unei persoane care povesteşte despre celebra deja liftieră dată afară de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a aflat apoi că, de fapt, persoana respectivă era angajată a firmei private de mentenanţă a liftului, care nu oferă garanţie la acel lift dacă liftiera nu este prezentă acolo.

„Cum o fi să te lauzi prin presă că ai dat liftiera afară şi a doua zi să te duci să o găseşti în lift şi să afli că nu era angajata ta? Voi realizaţi ce ţinte îşi stabilesc ăştia? Războaie cu liftiera! Şi mai ies şi bătuţi măr din ele… ”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina ei de Facebook.

„Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”

În urmă cu doar câteva zile, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunţa că nu mai are nevoie de liftiera de la minister.

„Tradiția conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019. Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”, spunea Violeta Alexandru.