Este scandal pe toate fronturile între PSD și PNL. Acum iese la rampă fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Lia Olguța Vasilescu. Aceasta dezvăluie ce a făcut Violeta Alexandru, actuala șefă de la Muncă. Vasilescu susține că noul ministru ar fi dat afară o liftieră.

Dezvăluiri din Ministerul Muncii

În urmă cu câteva ore, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat schimbări în instituția pe care o conduce. Aceasta spune că poate să meargă și pe scări sau când folosește liftul nu are nevoie de o persoană care să îl cheme și să apese pe Buton.

“Tradiția” conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019.

Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton.”, a scris Violeta Alexandru pe o rețea de socializare.

Anunțul Violetei Alexandru a scos-o din minți pe Lia Olguța Vasilescu. Aceasta a condus ministerul atunci când PSD se afla la guvernare. Mai mult, Vasilescu face dezvăluiri de acolo i o și jignește pe actuala șefă de la muncă. ”🤦‍♀️ Ce motivatie a gasit Baubau de concediere… Ea o da afara, dar tot PSD are ceva vina… 🤬”, scrie Lia Olguța Vasilescu.