Guvernul Orban a venit de la început cu un plan bine pus la punct pe care înceracă să-l pună în aplicare. Noul Executiv e conștient că poate sta la Palatul Victoria maxim un an de zile, așa că a început deja să încerce să schimbe unele mentalități. Șefa de la Ministerul Muncii, Violeta Alexandru, vrea să revoluționeze pur și simplu portofoliul ei.

Violeta Alexandru revoluționează Ministerul Muncii

Violeta Alexandru are mari probleme banii pentru creșterea pensiilor, dar încearcă să facă și alte lucruri în Ministerul Muncii. Aceasta le-a pus gând rău celor care deschid ușa la liftul din minister. Vrea să stopeze tradiția și a anunțat că poate urca și coborî pe scări, iar dacă are nevoie de lift poate apăsa singură pe buton.

“Tradiția” conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019. Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”, a scris ministrul Muncii pe o rețea de socializare.