Lia Olguţa Vasilescu a găsit o nouă ţintă pentru criticile sale: este vorba despre Ionuţ Stroe, ministrul liberal al Tineretului şi Sportului. Social-democrata este nemulţumită de declaraţiile ministrului cu privire la baza sportivă din Craiova şi de faptul că PNL încearcă acum să-şi asume realizările guvernării PSD.

„Ce tare! Un liberal își asumă întreaga bază sportivă din Craiova (stadion de fotbal, polivalentă, stadion de atletism) construită de PSD și trasează sarcini când să se termine stadionul de atletism.  Se termină în două luni, că a avut grijă tot PSD de asta… Dar voi, cei de la PNL, ați văruit măcar o lacră de gard în Craiova, în ultimii 30 de ani?

Spre știinţa individului care s-a proptit în scaun de ministru și crede că de acolo poate da ordine PSD, Craiova are deja bazin olimpic, în Parcul Acvatic… Ca să nu mai vorbim că nici nu știe de cine aparține bazinul Laguna Albastră măcar! La muncă, nu la cerșit voturi și la făcut pe șeful!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina ei de Facebook.

Unde sunt banii de investiţii?

Recent, Lia Olguţa Vasilescu critica Guvernul liberal pentru lipsa alocării de fonduri pentru investiţii.

„Prima întrebare cred că ar trebui să fie unde sunt banii de investiții în buget, că noi nu-i vedem? Vorbim despre 16 mii de proiecte pe care PSD le-a avut pentru PNDL 2 și FDI, bani care mergeau către comunitățile locale și cred că puteți să întrebați orice președinte de consiliu județean că niciodată nu au fost dați atâția bani la investiții pentru comunitățile locale cum s-au dat în cei trei ani de guvernare PSD.

Nu vedem investiții nici la transporturi unde absolut toate proiectele sunt subfinanțate și pot să vă dau exemplul Pitești – Craiova unde este nevoie de suma de două miliarde de lei și au pus 98 de milioane. Și nu ține nici chestiunea asta pe care o spune Ludovic Orban că vor veni bani din finanțarea europeană, pentru că știm cu toții că întâi trebuie să-i pui de la buget și abia apoi îi decontezi din fonduri europene. Deci nu sunt în investiții, nu sunt mai mulți bani în creșterea veniturilor, așa cum s-a întâmplat în cei trei ani de guvernare a PSD-ului”, spunea social-democrata la România TV.