'Când s-a discutat despre un posibil premier, pe care Liviu Dragnea îl ţinea la secret, vă spun sincer că mi-a trecut prin cap numele lui Sevil Shhaideh. Am lucrat cu ea în calitatea mea de primar şi a ei de secretar de stat şi apoi ministru la MDRAP. Profesionistă în adevăratul sens al cuvântului! Ştie! Ştie cum e cu absorbţia de fonduri europene, subiect arzător şi la ordinea zilei (…) Are un singur defect: numele! Dar vă asigur că e mai româncă decât mulţi români. Şi asta o spune o naţionalistă…', a scris Vasilescu, miercuri, pe Facebook.

Primarul Craiovei mai susţine că Sevil Shhaideh ştie bine administraţie şi programul de guvernare la care 'a lucrat din greu'.

'(…) ştie bine administraţia locală şi centrală, ştie programul de guvernare bine pentru ca este o persoană care a lucrat din greu la el. Edilii nu au motive să se plângă. Fie că erau primari de mari municipii, fie că erau de comune, au găsit la ea o uşă deschisă, li s-a vorbit cu mult bun simţ, li s-a dat încredere, ştiu despre ea că e muncitoare, vine prima şi pleacă ultima de la lucru şi, foarte important, nu e omul binomului. E chiar ok, iar pentru mine a fost o surpriză plăcută. P.S. Funcţionarii din primăria Craiova se bucură. E singurul ministru cu care au putut lucra direct, atunci când s-au blocat pe undeva. Şi acum e premier…', a mai scris Vasilescu pe pagina de Facebook. AGERPRES