Scandal monstru în politică. Protagoniști sunt fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu și un parlamentar al celor de la USR, Claudiu Năsui. Acesta a ieșit cu declarații dure în scandalul momentului ce vizează Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Năsui a cerut desființarea instituției, lucru care a scos-o din minți pe Vasilescu.

Aceasta a repostat pe facebook un mesaj violent verbal al lui Lucian Duță, fost șef al CNAS. Acesta îl desființează pur și simplu pe Năsui și îl jignește în ultimul hal. Vasilescu se amuză copios de postarea lui Duță pe care o aprobă cu fermitate. Mai mult, îl ironizează la rândul ei pe Năsui. “Un răspuns pentru useristul cu Motorola în spate”, a scris Vasilescu, apoi a repostat mesajul extrem de dur al lui Duță.

” Când vorbesc progeniturile Securității !
E un prost la USR, cică parlamentar pe numele lui Claudiu Năsui (nume predestinat de prostănac- nici Năsoi și nici Năsuc) care de două zile ne explică foarte hotărât cum ar trebui sa fie desființată CNAS și vezi doamne, toată lumea va fi tratată prin intermediul caselor private de asigurări de sănătate! Săracul cretin, mi-e milă de el! Are doar doi neuroni iar unul e de rezervă, sigur!

Deci, s-o luăm pe cifre! pt ca adevarul sta in cifre întotdeauna, nu-i asa? In România se plătesc cele mai mici contribuții de sănătate din Europa (10,7%) raportate la cele mai mici salarii din aceeași Europă!!Acest lucru se transpune intr-o chestiune extrem de simpla: fiecare roman beneficiază de o polița de asigurare de sănătate de aproximativ 350 de euro! Asta in timp ce in orice țara pă care se referă Năsui-Prostul, cetățenilor le revine o polița de asigurare cam de zece ori mai mare sau chiar și mai mult!!! Ca sa fiu foarte explicit, valoarea poliței de 350 de euro este o valoare medie ! adica, in condițiile in care și cei care au salariu minim pe economie (deci plătesc 10,7 % din salariu mic) dar și cei care au salarii de 5000 de euro (și care plătesc tot 10,7% dar dinte-un salariu mare)! in concluzie Năsui- Prostul ne propune sa desființăm sistemul public de sănătate (bazat pe solidaritate și coeziune socială- sistemul european dealtfel) cu un sistem barbar in care fiecare se descurca cum poate! inchipuiti-va un sistem de sănătate in care cei cu salarii minime pe economie ar trebui sa cumpere polițe de asigurare de la asiguratorii privați, in baza a 10,7 din salariul de câteva sute de euro!!! este evident ca ar rămâne pe dinafara, exact ca in sistemul american in care scapa cine poate!
Pregătiți -vă de dictatura prostiei, a imposturii și a imbecililor!
” via LUCIAN DUȚĂ

Lucian Duţă, fost preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a fost trimis în judecată de DNA la finalul anului trecut, sub control judiciar pe cauţiune, pentru luare de mită în formă continuată, anunță Direcția Națională Anticorupție, într-un comunicat. Lucian Duță este acuzat de procurorii DNA că a pretins de la reprezentanții a două firme de software un comision de 10% din valoarea fiecărui act adițional sau contract pe care l-a semnat în calitate de șef al CNAS și ar fi primit suma totală de 6.300.000 de euro, dintre care 5.500.000 de euro prin transferuri bancare și 800.000 de euro în numerar.