Bătălie pe viață și pe moarte înaintea alegerilor și a referendumului. Lia Olguța Vasilescu iese la rampă cu declarații furibunde la adresa lui Klaus Iohannis. Aceasta susține că șeful statului a convocat o mascaradă de referendum și că nu va vota. Mai mult, Vasilescu a anunțat că va striga tare în secția de votare că nu dorește buletine de vot pentru referendum.

”Klaus Iohannis a organizat o mascaradă de referedum și are pretenția să facem toți pe proștii și să mergem să i-l votăm? Referendumul nu are nicio finalitate. Indiferent cum votează oamenii sau nu votează, rezultatul este același și nu are nicio finalitate. Și eu, dacă mă întrebați, nu cu de acord cu OUG pe justiție, dar nu ne pot spune nouă că la noi nu este bine, dar la ei cu Prună a fost bine. Eu una voi vota doar la alegerile europarlamentare și voi spune tare în sectia de vot că nu doresc buletinele de vot pentru referendum”, a tunat Lia Olguța Vasilescu în direct la Antena 3.

Duminică 26 mai, vor avea loc alegerile europarlamentare, dar și referendumul pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis