Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la turul al doilea al alegerilor prezindețiale și lupta este cruntă. Viorica Dăncilă se bate cu Klaus Iohannis pentru un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni, iar bătălia e pe viață și pe moarte.

După o ședință cu scântei în Cex-ul PSD se părea că Dăncilă va rămâne fără șef de campanie. Claudiu Manda ar fi jignit-o pe șefa PSD, iar Lia Olguța Vasilescu ar fi renunțat la postul de șef de campanie. Până la urmă, se pare că soția lui Manda s-a împăcat cu Dăncilă.

Mai mult, la câteva ore după scandal, Olguța și-a reintrat în pâine. A început să-i facă galerie lui Dăncilă pe internet. A postat o imagine incendiară pe contul personal de pe o rețea de socializare. În fotografie apare Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, însă cu corpurile schimbate.

Fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale ironizează refuzul categoric al lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu candidatul PSD la prezidențiale Viorica Dăncilă. ”Johannis, vino la dezbatere!”, este mesajul pe care Vasilescu l-a transmis.