Alina Gorghiu, vicepreşedintele Senatului, a criticat dur declaraţiile Liei Olguţa Vasilescu, care a spus că ”domnul Klaus se vede deja şef de lagăr de concentrare”. “Vă rog să le spuneţi tuturor că PSD este ruşine pentru o ţară europeană. Ceea ce face PSD în aceste zile este de jenă”, a declarat Gorghiu, luni, la Ploieşti.

”Derapajele şi fake news-urile vin zilnic de la PSD. Aşa ştiu ei să facă campanie, să mintă, să exploateze fricile tuturor din societate, să ţină electoratul captiv prin ameninţări şi discurs agresiv. Nu am să accept, nici eu, nici colegii mei ca momente extrem de întunecate din istoria umanităţii să fie folosite de habarniştii din PSD, ca Olguţa Vasilescu, pentru a genera frică. Vă rog să le spuneţi tuturor că PSD este ruşine pentru o ţară europeană. Ceea ce face PSD în aceste zile este de jenă”, a spus Alina Gorghiu, în cadrul unei întâlniri electorale, relatează news.ro.

Liberala n-a uitat-o nici pe Viorica Dăncilă, despre care spune că este nedemn să nu-ţi cunoşti limitele şi să ai pretenţia să ocupi demnităţi înalte în statul român.

”Ca femeie, pot să vă spun că nedemn pentru cineva este să nu-ţi cunoşti limitele, că ridicol de nedemn este să fii analfabet funcţional, dar să ai pretenţia că ocupi funcţii publice în statul român şi chiar demnităţi înalte, că este nedemn să te victimizezi pe ideea că eşti femeie, când nimeni din statul ăsta nu te atacă pe motiv că eşti femeie, şi e nedemn să mizezi pe fricile şi pe minciunile pe care le promovezi ca partid politic şi nu pe ceva pe care stăpâneşti sau prin care excelezi, aceasta este Viorica Dăncilă!”, a declarat Alina Gorghiu.