CLICK AICI PENTRU A VEDEA CATALOGUL FLANCO Flanco anunta ofertele de Black Friday, ce includ produse lansate in 2013, cu reduceri consistente, la toate categoriile de produse electronice, electrocasnice si IT, evidentiate in topul preferintelor cumparatorilor. Flanco a început deja să epuizeze stocuri Din categoria produselor electronice, electrocasnice si IT, Flanco a introdus in oferta de Black Friday produse la preturi atractive. Astfel, un smartphone va avea pretul de 299 lei, un LED TV, cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 giga – 1499 lei, iar o tableta de 7’’ 512 RAM si 4 GB stocare va fi la pretul de 149 lei. CLICK AICI PENTRU A VEDEA CATALOGUL FLANCO

LIVE DIN MAGAZINELE FLANCO:
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/lFVWCKgMxW8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De asemenea, produse foarte cautate de cumparatori se bucura de reduceri substantiale: o tableta Samsung Galaxy TAB2 de 7’’, cu wi-fi, va fi la 499 lei, un telefon Samsung Galaxy S3 de 64 GB – 1499 lei, un ultrabook 4Gb DDR3, 500GB, Intel HD Graphics – 1999 lei.
"Avem în oferta din acest an de 4 ori mai multe tablete şi smartphone-uri şi am triplat oferta de televizoare Smart”, a declarat Violeta Luca, CEO Flanco Retail.
„Reducerile pe care le acordăm au valoare mare atât procentual, cât şi în valoare absolută – pentru electrocasnice mici şi accesorii avem reduceri care ajung la 80%, iar pentru televizoare avem reduceri care ajung la 5000 de lei.”

Din categoria produselor electronice, electrocasnice şi IT, Flanco a introdus în oferta de Black Friday produse la preţuri trăznet. Astfel, un smartphone va avea preţul de 299 lei, un LED TV, cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 giga – 1499 lei, iar o tabletă de 7’’ 512 RAM şi 4 GB stocare va fi la preţul de 149 lei. De asemenea, produse foarte căutate de cumpărători se bucură de reduceri substanţiale: o tabletă Samsung Galaxy TAB2 de 7’’, cu wi-fi, va fi la 499 lei, un telefon Samsung Galaxy S3 de 64 GB – 1499 lei, un ultrabook 4Gb DDR3, 500GB, Intel HD Graphics – 1999 lei, un Smart TV LED 3D Philips cu tehnologia ambilight – 2999 lei.
Din categoria electrocasnicelor mari şi mici, foarte atractive sunt produsele: maşina de spălat frontală, capacitate 5 kg şi clasa A+ la 599 de lei, frigider capacitate de 218 litri la 699 lei, aragaz la 499 de lei şi espressor DeLonghi la 349 lei.

De Black Friday, toate cele 82 de magazine Flanco vor avea orar prelungit cu 4 ore, iar majoritatea se vor deschide începând cu ora 6:00. De asemenea, pentru a face faţă afluxului mare de vizitatori compania a suplimentat numărul consultanţilor de vânzări cu 30% şi a dublat numărul caselor de marcat. Astfel, procesul de facturare din magazine, de Black Friday la Flanco, este estimat în medie, la 2 minute. Pentru cumpărăturile de Black Friday, Flanco asigură transport până în casă, în maximum 72h.

Pe toată durata weekendului Black Friday, site-ul www.flanco.ro va avea rol de informare în timp real, cu video-live streaming din magazine. El devine un instrument de comunicare în plus pentru clienţi, ajutându-i să se orienteze asupra ofertelor speciale şi asupra stocurilor disponibile şi să identifice magazinele Flanco din vecinătate.

Pe site-ul www.flanco.ro, pe contul de Twitter şi pe pagina de Facebook, compania va prezenta, pe lângă ofertele din catalogul special Black Friday, programul magazinelor în weekendul 22-24 noiembrie, va răspunde solicitărilor clienţilor, va anunţa şi alte oferte speciale disponibile în magazinele din toată ţara. CLICK AICI PENTRU A VEDEA CATALOGUL FLANCO