Astfel, agenţia de turism Mara vine cu oferte externe, la Roma, Istanbul şi Praga, la preţuri cuprinse între 249 euro şi 345 euro, sau interne, la Braşov, Predeal sau Bâlea Lac, la preţuri pornind de la 150 lei.
Pentru Roma biletul costă 345 euro de persoană, iar pachetul de servicii cuprinde 4 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de 3 stele, transport cu avionul cu compania Alitalia, transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oraş cu ghid.
Pachetul de servicii pentru Istanbul costă 299 euro de persoană şi include 4 nopţi de cazare cu mic dejun inclus la hotel de 3 stele, transport cu avionul – compania Turkish Airlines- transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oraş cu ghid.
Cu 249 euro de persoană, îndrăgostiţii pot merge la Praga. Pentru această sumă, compania asigură 4 nopţi de cazare cu mic dejun inclus la hotel de 4 stele, transport cu avionul – compania CSA – transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oraş cu ghid.
În ţară, îndrăgostiţii pot petrece la Braşov, cu 60 de euro de persoană. Pachetul de servicii cuprinde 2 nopţi de cazare cu mic dejun inclus la Hotel Rina, 3 stele, cină romantică în seara de 12 februarie 2011, cu petrecere surpriză pentru îndrăgostiţi, acces gratuit la sauna.
La Predeal, petrecerea costă 85 de euro de persoană. Oferta cuprinde 3 nopţi de cazare cu mic dejun inclus la Hotel Rozmarin 4 stele, cină romantică în seara de 14 februarie, cu petrecere surpriză pentru îndrăgostiţi, acces gratuit la fitness, saună, shuttle gratuit la pârtie.
Pentru numai 150 lei de persoană, îndrăgostiţii pot petrece la Bâlea Lac, la Hotelul de Gheaţă. Tariful include cină la "cald" în cabana Bâlea Lac, 1 noapte "la rece" în hotelul de gheaţă, cu mic dejun. Sau, cina "la rece" în hotelul de gheaţă, 1 noapte la cald în cabana Balea Lac, cu mic dejun.
Sursa: Agerpres

Te-ar putea interesa și: