www.chematex.ro
Site in engleza al Chematex – Import Export Ltd. din Bucuresti, firma de comert exterior specializata in comertul cu produse chimice. Face o prezentare a firmei si a istoricului sau. Indica obiectivele de comert ale firmei. Exista o pagina cu reprezentantele din tara si strainatate. Listeaza produsele pe care firma le exporta, respectiv, importa. Ofera detalii despre productia uzinei Chematex din Onesti. Toate paginile contin fotografii ilustrative pentru activitatea de comert si productie a firmei ca si ale personalului din firma. Site-ul a fost actualizat la inceputul anului 2001.

www.delmoncala.ro
Site al SC Cala SA din Targu Mures – societate romano-germana cu capital privat care activeaza in domeniul comertului industrial si serviciilor speciale in constructii. Prezinta serviciile firmei pe categorii, precum si produsele unor firme consacrate, al caror unic importator este. Exista link-uri catre site-urile firmelor respective. Pagina de noutati era in constructie la data recenzarii site-ului. Se mai prezinta si datele de contact ale reprezentantilor din tara.

www.icla.ro
Site al ICLA Romania Impex SRL din Bucuresti – unic distribuitor in Romania al materialelor de finisare pentru lemn ICLA, de provenienta Italia. Face o prezentare a firmei si a produselor oferite. La rubrica „De ce noi?”, prezinta avantajele firmei ICLA Romania. Sunt prezentate pe larg, cu fotografii, produsele oferite. Se ofera date detaliate de contact, inclusiv cu pozitionarea firmei pe harta Bucurestiului.

www.kontrax.ro
Site in romana (versiunea engleza este in constructie) al Ropeco SRL din Bucuresti, societate mixta romano-elvetiana avand ca obiect de activitate distributia echipamentelor de birotica, echipamentelor de numarat bancnote, precum si solutii complexe IT. Site-ul face o prezentare a firmei cu un scurt istoric, indica firmele straine al caror distribuitor autorizat sau importator direct este si aduce argumente in sprijinul calitatii produselor si serviciilor Ropeco. Site-ul prezinta in detaliu produsele oferite, cu fotografii si caracteristici tehnice. Enumera serviciile pe care le asigura si distribuitorii autorizati din tara. Contine link-uri spre site-urile partenerilor din strainatate. Se indica e-mail-uri de contact pe departamente. Exista si un formular de feed-back pentru impresii sau pentru a obtine mai multe detalii despre un produs. Site actualizat cu o saptamana inaintea efectuarii recenziei.

www.libris.ro
Site in romana si engleza al SC Libris SRL (libraria „St. O. Iosif”) din Brasov, care are ca obiect comertul cu carte, papetarie, discuri, casete, lansari de carti, discuri, casete audio, precum si organizarea de conferinte si simpozioane de literatura, arta, muzica. In prima pagina se indica cele mai recente publicatii ale librariei. Site-ul face o prezentare cu fotografii a librariei, detaliaza noutatile prezentate in prima pagina si indica date complete de contact, inclusiv cu o harta de pozitionare in Brasov. Se indica, de asemenea, telefonul mobil al administratorului.

www.mb.ro/ferma
Site in franceza al Inco Consulting, dedicat vanzarii de ferme agricole din Romania. Se prezinta oportunitatile de afaceri oferite investitorilor straini si serviciile propuse. Exista o pagina separata in care se explica elemente de baza ale legislatiei si fiscalitatii din Romania. Site-ul prezinta, cu fotografii de detaliu, selectii de oferte pentru ferme, abatoare, ferme fructifere, societati viticole si altele.

www.netsoft.ro/comat
Site al Comat Mures SA din Targu Mures, cu unele pagini si in engleza si aflat partial in reconstructie la data vizitarii lor (02.07.2001). Prezinta pe scurt compania, care are ca obiect comertul industrial en gros si en detail, istoricul, misiunea si organizarea sa. Se prezinta, cu fotografii, detalii si date de contact individuale, departmentele firmei. Alte pagini arata logistica firmei, gama de servicii asigurate, oferta firmei pe clase de produse. Exista o rubrica foarte bogata cu firmele al caror distribuitor autorizat este Comat Mures SA, precum si cu alte firme din tara si strainatate cu care aceasta are relatii de afaceri. Se prezinta staff-ul firmei si date complete de contact, inclusiv pe departamente si servicii. La rubrica „noutati” se precizeaza ce modificari au fost aduse site-ului in luna iunie 2001.

www.noris.ro
Site in romana, engleza, franceza si germana al Noris Impex SRL din Oradea, societate care produce si comercializeaza, in tara si in strainatate, produse din lemn, ca de exemplu: cutii de paine, linguri, gratare pentru taiat painea, funduri, sucitori, batatoare pentru carne, scobitori, frigarui, maturi de sorg. Prin cuvantul directorului general se face o prezentare a firmei cu accent pe disponibilitatea pentru colaborare ca si pe executia altor comenzi. Se infatiseaza in detaliu, cu foto si date tehnice, produsele firmei. Site-ul indica si datele complete de contact. Ultima actualizare s-a facut recent.

www.octagonromania.8k.com
Site constand dintr-o singura pagina al Romware House Info SRL din Bucuresti, reprezentant unic in Romania al Octagon Systems din SUA – firma ce este, dupa cum se prezinta, lider mondial in domeniul computerelor industriale. Site-ul arata avantajele produselor Octagon Systems si indica tipurile de categorii de produse oferite, ca si datele de contact unde se pot obtine informatii si face comenzi.

www.sauna.ro
Site in romana si maghiara al SC Fer. Ko SRL din Gheorgheni, Harghita, care produce si comercializeaza saune si seturi de gradina. Se prezinta, cu fotografii si date tehnice, produsele firmei: saune si accesorii pentru acestea, precum si accesorii de gradina de genul: pavilioane, banci, mese, arcade, jardiniere, pergole, locuri de joaca pentru copii.

www.supermag.ro
Site al Supermag Diversitas SRL din Radauti, judetul Suceava – firma care importa si vinde en gros produse variate: anvelope, electrocasnice, electronice, imbracaminte si incaltaminte, ca si autoturisme, motociclete, motoscutere, biciclete si biciclete cu motor. Site-ul prezinta oferta firmei cu fotografii de la depozitul acesteia si cu date tehnice, preturi si imagini ale unora dintre produsele disponibile. Site-ul avea si unele pagini in constructie la data consultarii pentru aceasta recenzie: 03.07.2001.

www.ugur.com.ro
Site in engleza al Ugur-Yapisan SRL din Bucuresti – producator de echipamente de refrigerare si distribuitor de echipamente si piese de schimb pentru fast-food-uri si bucatarii, supermarket-uri, aer conditionat auto, spalatorii industriale, echipamente frigorifice si camere frigorifice demontabile. Prezinta oferta firmei cu fotografii, date tehnice si preturi (inclusiv in romana). Preturile erau actualizate la data de 01.01.2001. Exista si o forma de comanda prin Internet, ca si un formular de impresii de genul „guest book”. Site-ul indica date complete de contact.