Oana Roman, interviu emoționant! A spus-o cu ochii plini de lacrimi: De foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman

Oana Roman a declarat că nu se mai consideră „fata lui Petre Roman” de foarte mulți ani.

„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură. Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare. Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată”, a declarat Oana Roman, potrivit informațiilor transmise de antenastars.ro

Din ce motiv și-a amânat cununia religioasă cu Marius Elisei?

Amintim că Oana Roman a decis să amâne ceremonia de cuplu, pusă la cale cu Marius Elisei, din cauza pandemiei, care la momentul actual nu ar permite organizarea unui eveniment la care să ia parte toți cunoscuții cuplului.

Oana a schimbat data pentru cununia religioasă, astfel că anul viitor, în iunie, plănuiește o petrecere mare cu mulți invitați.

„Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lasat păgubașă! O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie”, a declarat Oana Roman. Oana nu dorește să mai cheltuiască, deocamdată, bani pe nuntă.

„Acum și eu și Marius suntem foarte ocupați cu grădina. Suntem în reamenajare. Toată ziua stăm prin magazine. Vreau să apuc să fac măcar grădina din față până vine iarna. Ne costă foarte mult, am rămas și fără bani. De unde să mai scot și bani pentru nuntă?”, a adăugat Oana, conform Click.

Oana Roman a organizat o sesiune cu întrebări și răspunsuri

După o relație plină de certuri și împăcări, aceștia au decis, într-un final, să se împace, însă ce nu i-ar ierta Oana niciodată iubitului ei?

Pe contul ei de instagram, Oana Roman a organizat o sesiune cu întrebări și răspunsuri, astfel că a fost asaltată cu diverse curiozități din partea internauților. Aceasta a fost întrebată dacă l-ar putea ierta pe Marius Elisei, în cazul în care ar avea un comportament violent. Ai ierta un bărbat care te lovește?”, a fost curiozitatea venită din partea fanelor din mediul online, care a primit imediat și replica vedetei.

Oana Roman a mărturisit că nu ar putea ierta niciodată așa ceva din partea nicunui bărbat și le-a sfătuit și pe cele care o urmaresc să nu facă vreodat

Sursa foto: Facebook, Oana Roman