Mai sunt doar câteva zile până la debutul emisiunii „Imperiul Leilor” pe PRO TV. În cadrul acestei emisiuni, care va fi difuzată începând cu data de 12 februarie, mai mulți antreprenori își vor prezenta ideile de afaceri, iar dacă acestea sunt bune, unul dintre cei cinci ”lei” va investi în ea. Formatul de televiziune este produs deja în peste 30 de ţări.

Concurenții își prezintă ideile în fața lui Cristian Onețiu, Dragoș Petrescu, Daniela Marișcu, Mohammad Murad și în fața Monicăi Cadogan. Aceștia sunt cunoscuți pentru succesul răsunător pe care l-au avut în afaceri.

Cine va prezenta însă emisiunea?

Prezentatorul emisiunii este unul binecunoscut telespectatorilor PRO TV. După o perioadă în care nu a mai apărut pe micile ecrane şi a încercat proiecte freelancer în televiziunea online, George Vintilă se întoarce la postul din Pache Protopopescu. După doi ani de absenţă din echipa PRO, Vintilă va fi noul voice-over al emisiunii „Imperiul Leilor” şi ne va fi povestitor și călăuză în periplul antreprenorilor-concurenţi, scrie playtech.ro.

George Vintilă era şi vocea de pe fundal la emisiunea „Pe bune!” de pe PRO TV, însă în noul sezon acest rol îi va reveni noului prezentator, Mihai Bobonete.

George Vintilă

Cine sunt cei cinci juraţi de la „Imperiul Leilor”?

Cristian Oneţiu conduce grupurile Life Care Corp şi BioLogistic. Dragoş Petrescu deține unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante și cafenele din România, City Grill. Daniela Marișcu este CEO și acționar Aqua Azur, companie care se ocupă de proiectarea și construirea de piscine premium și aqua parcuri. Mohammad Murad conduce Phoenicia Hotels, iar Monica Cadogan este CEO-ul Vivre.