Software-ul creat are mai multe funcționalități, printre care se numără cea de recunoaștere facială, care permite “secretarei” virtuale să întâmpine vocal și personalizat membrii echipei Zitec. De asemenea, secretara virtuală anunță persoane din companie în momentul în care sosește un curier, anunță departamentul de HR atunci când ajunge un candidat pentru un interviu sau îi înștiințează pe cei care participă la o anumită întâlnire când vin invitații. Persoana cautată poate răspunde în scris, prin intermediul unei aplicații uzuale de mesagerie, iar secretara virtuală va citi textul respectiv vizitatorului aflat în spațiul de recepție.
“ZiHack reprezintă un exercițiu de îmbunătățire a performanțelor echipei noastre, care a devenit foarte apreciat. Tocmai de aceea ne-am propus să continuăm organizarea acestui gen de eveniment intern, ale cărui rezultate sunt concludente. Astfel, dacă la ediția de anul trecut am avut 20 de colegi înscriși la maratonul de programare intern, anul acesta numărul lor a urcat la 34, împărțiți în șase echipe”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO & Founding Partner Zitec.
Echipele înscrise la hackathon-ul organizat de producătorul local de aplicații online și-au ales singure ideile de proiect, compania oferind acestora doar cadrul și premiile.
Zitec este unul dintre liderii din industria IT din România, specializat în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe.