O proprietate industrială foarte interesantă din Arad va fi scoasă la licitație pe internet, pe 22 februarie, de compania Troostwijk, cea mai mare firmă de licitații online industriale din Europa. Terenul de 21.940 de metri pătraţi este amplasat strategic la intrarea în Arad, în proximitatea autostrăzii și este licitat la solicitarea EXPERT SPRL.

"Această licitaţie va funcţiona pe principiul «one shot», adică va fi organizată o singură dată. Pentru orice investitor care are în vedere zona de Vest a ţării, această proprietate poate reprezenta o investiţie strategică. Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul Troostwijk", declară reprezentații companiei de licitații.

Prețul de pornire a licitației este 900.000 de euro și se poate licita doar ascendent. Proprietatea cuprinde două hale de producție, o construcție metalică, o construcție pentru utilități, o stație de pompare, o cabină la poartă, alei din beton și asfalt, un parc dendrologic, bunuri mobile care asigură funcționalitatea clădirilor. Ea are deschidere la stradă de aproximativ 40 de metri pătraţi şi este împrejmuită de un gard, beneficiind, de asemenea, de supraveghere video în sistem CATV.

Detalii pe https://www.troostwijkauctions.com/ro/