„Această hotărâre a fost luată în contextul în care, în dorințade noi oportunități profesionale, Sambor Ryszka s-a retras recent și din toate pozițiile de management deținute anterior în cadrul filialelor din Ungaria ale societății. Sambor Ryszka va continua să își exercite atribuțiile de administrator neexecutiv al Societății până pe 30 aprilie 2019, fiind disponibil pentru finalizarea activităților în curs”, arată un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Acesta a lucrat în cadrul grupului în ultimii opt ani.

„Societatea a inițiat procesul de căutare a unui înlocuitor, care va fi supus votului adunării generale a acționarilor a societății”, a mai informat societatea.

Digi Communications NV este compania mamă a operatorului de comunicații electronice, RCS & RDS, liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia.

În România, Grupul Digi este, în prezent, cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, cu aproximativ 13.000 de angajați (15.000 pe toate piețele unde desfășoară operațiuni), și contribuie la bugetul de stat și al asigurărilor sociale și de sănătate din principala sa piață cu mai mult de 120 milioane euro anual.