Campania „Dorna. Natura eşti tu” îşi propune ca, în atmosfera încărcată şi zgomotoasă a oraşului, să  reorienteze atenţia consumatorilor către acele instincte naturale care ne definesc: forţa, rezistenţa, ambiţia şi pasiunea, nevoia de a oferi protecţie sau capacitatea de adaptare.

Noua campanie de comunicare continuă misiunea brandului Dorna de a fi mereu aproape de oameni, punându-le la dispoziţie elementele prin care să aducă natura mai aproape zi de zi, în cea mai echilibrată formă – apa pură izvorâtă din adâncul munţilor din Vatra Dornei.

“Natura eşti tu” este o evoluţie a precedentelor campanii Dorna: brandul a ales să inoveze cu prima campanie lansată, viziunea pornind de la apă ca esență a vieții: „Ești 70% apă, ești ceea ce bei". Anul următor, pentru a răspunde nevoii consumatorilor de energie pozitivă, ia naştere „Orașul Dorna": un loc imaginar unde natura și tehnologia se îmbină armonios.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/vT-1jCaoxvk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>