La sfârşitul primului semestru al acestui an, firma mai avea încă 120 de hectare de teren împărţit în 11 loturi, majoritatea localizate în Ovidiu, judeţul Constanţa. Loturile au fost cumpărate în perioada de vârf a pieţei imobiliare, după investiţii estimate de companie la acea dată la circa 100 mil. euro. Planul companiei era să dezvolte mii de locuinţe şi spaţii comerciale pe terenurile achiziţionate. Criza a schimbat radical planurile investitorilor, motiv pentru care au vândut pe rând o serie de terenuri.

În ultimul trimestru, Romreal a mai vândut trei bucăţi de teren pe care a încasat sau urmează să încaseze 675.000 de euro, potrivit celui mai recent raport financiar al firmei. Unul dintre loturile înstrăinate are utilitate agricolă şi o suprafaţă de 15.000 mp. Proprietatea este amplasată chiar lângă mallul Vivo! din Constanţa. Celelalte loturi vândute sunt în Ovidiu şi au 4.641 mp, respectiv 1.250 mp.

Compania mai deţine un teren peste drum de hipermarketul Cora din cartierul bucureştean Rahova. Investitorul a obţinut de la primărie avizele de demolare a celor şase clădiri vechi care există aici şi a scos terenul la vânzare.

Unul dintre puţinele proiecte începute de companie, ansamblul rezidenţial Oasis din Ovidiu, unde a fost ridicată structura a trei blocuri cu şapte etaje, din care unul a fost predat constructorului pentru acoperirea datoriilor, este acum în proces de divizare a terenului în bucăţi mai mici pentru case individuale.

Ileana Lăcrămioara Isărescu, fiica guvernatorului BNR Mugur Isărescu, este membră în Consiliul de Administraţie al Romreal de câţiva ani. Ea a lucrat în trecut în Viena şi New York, iar acum ocupă funcţia de Governmental Programs Executive pentru IBM în Europa de Sud-Est. Ea are un MBA făcut la Harvard şi un master la ASE în Bucureşti.