Actrița a postat un mesaj dur pe Facebook după ce duminică trustul Antenei 1 a difuzat un teledon în care se strângeau fonduri pentru situația actuală din spitale. Mesajul acesteia a fost exagerat având în vedere că din cea mai mare parte din bani a fost donată de către companii sau vedete.

Peste 4 milioane s-au strâns în urma teledonului „Românii împreună” organizat de 5 posturi Antena Group. Fundația Mereu Aproape a început deja achiziția de echipamente și aparatură medicală pentru secțiile ATI.
Peste 6.6 milioane de telespectatori unici la nivel naţional au urmãrit  transmisiunea live din platoul Teledonului, dar şi din casele a peste 40 de vedete care s-au alãturat iniţiativei Intact Media Group. Mulţi dintre aceştia au spus “Ajut eu!” şi au donat în conturile Fundaţiei Mereu Aproape.

Mesajul integral al vedetei

„Nu vă este, mă, rușine să cerșiți bani de la pensionari și restul oamenilor care nu știu dacă vor apuca să mai pună ceva de mâncare pe masa copiilor după ce trece izolarea?

Ce rahat e asta, mă, să facem la TV tele-rahat să ieșiți la cerșit?

Firea a dat 43 de milioane de euro pe niște autobuze în plină pandemie, că de asta are nevoie acum poporul, de autobuze noi, în loc să redirecționeze banii către spitale etc.

Băi, jigodiilor, stați potoliți cu banii încasați deja de la tot felul de firme binevoitoare și de la oameni precum domnul Ion Țiriac, Gigi Becali etc. și lăsați oamenii în pace!

Dacă vreau să donez, merg la vecina de 70 de ani și îi cumpăr în fiecare zi mâncare, sau la o familie care nu are ce să dea de mâncare copiilor, nu vouă, ordinarilor!

De ce nu vă donați, măi politicienilor, voi salariile? De ce nu luați din visteria țării, unde am tot contribuit cu japca??? Cerșiți la pensionari, nu vă e frică de Dumnezeu?!

Nu, mă, nu vă este frică, știm asta, sunteți toți mânjiți și în curând veți fi mânjiți de toți cei care vor muri în această țară din cauza voastră.”, a spus aceasta.