Andreea Țopan și-a dat demisia de la Antena 1

Andreea Țopan și-a dat demisia de la Antena 1. Și-a anunțat demisia vineri, 8 decembrie 2023, prin intermediul rețelelor sociale. Le-a mulțumit colegilor ei de la Observator și Antena 1 pentru experiența trăită împreună de-a lungul a 14 ani. A lucrat pentru postul TV din anul 2009. În primul an, a fost corespondent regional pe Transilvania. Din 2018, însă, telespectatorii au putut-o vedea la pupitrul știrilor Observator.

„Vă mulțumesc! LOVE, Andreea”, a fost mesajul simplu, postat, vineri, pe contul ei de Instagram.

Andreea Ţopan
SURSA FOTO: Facebook, Andreea Ţopan

Când au aflat că nu o vor mai vedea pe micile ecrane, telespectatorii și-au exprimat regretele. Momentan, nu se știe ce va face mai departe. Nu le-a explicat urmăritorilor ei de pe Instagram de ce a demisionat și nici nu le-a zis dacă va lucra sau nu pentru alt post de televiziune.

„Acum am aflat de plecarea ta! De obicei, nu ratez jurnalul de 12, ieri am văzut doar începutul și nu prevedea vreo veste. Sper să te revăd curând pe micul ecran. Baftă multă în noul proiect!”

„Îmi pare nespus de rău că ai plecat ,totuși sper sa te vad cat de curând pe micul ecran!”

„Un OM deosebit pentru care echipa a devenit Familie! Fiecare persoana care a lucrat cu tine are cu siguranta un cuvantde lauda! Sunt fericita si norocoasa sa fii prietena mea de suflet!”

„Chiar îmi erai dragă si prezentai foarte plăcut, comparativ cu ‘ albaita și cea care se crede cu stea în frunte.”

„Sper că ai o viață nouă la un alt post de televiziune! Am plâns de emoții! Ai grijă de tine!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ţopan (@andreea_topan)

Alex Vlădescu a plecat de la Antena 3 la B1 TV

Recent, a avut loc o demisia și la Antena 3. Alex Vlădescu, fost membru al echipei Antena 3 CNN, a ales să se alăture echipei B1 TV.

Telespectatorii îl vor putea urmări pe B1 TV. Va fi gazda emisiunii matinale „Bună dimineaţa, România!”, alături de Gabi Mihai. Emisiunea TV este programată să fie difuzată de luni până vineri, între orele 07:00 – 11:00.

Alex Vlădescu
SURSA FOTO: Facebook, Alex Vlădescu