Antena 1 a dezvăluit în cele din urmă că a găsit înlocuitori pentru jurații emisiunii „Chefi la cuțite”. Aceștia îi vor înlocui pe chef Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, care au plecat în mod surprinzător.

Chefi la cuțite va avea patru noi jurați

Începând cu sezonul 13, emisiunea va avea patru jurați noi. Identitatea acestora nu a fost dezvăluită încă, dar Antena 1 a făcut un anunț misterios pe rețelele sociale, lăsând să se înțeleagă că aceștia vor fi anunțați în curând.

„Fii cu ochii în patru. Vin noii Chefi la cuțite. Televiziunea are gust”, a fost mesajul postat online de Antena 1

Postarea este însoțită de un clip video care prezintă câteva cadre cu noii jurați, dar aceștia nu pot fi identificați.

Fanii emisiunii au reacționat rapid la această veste. Unii s-au declarat dezamăgiți și sperau că vechea echipă va reveni, în timp ce alții au fost nerăbdători să afle cine sunt noii jurați și au considerat că schimbarea era necesară după 12 sezoane cu aceiași bucătari la masa juraților.

Comentariile fanilor variază de la curiozitate și nerăbdare până la îngrijorare cu privire la modul în care noii jurați se vor ridica la nivelul predecesorilor lor. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum se va desfășura noul sezon și dacă noii jurați vor reuși să câștige inimile și aprecierea publicului.

Cei trei foști chefi, dați în judecată de Antena Group

Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost acționați în instanță de către Antena Group, trustul de televiziune proprietar al Antena 1. Motivul acțiunii legale îl reprezintă demisiile celor trei bucătari chefi, în contradicție cu clauzele contractuale.

Potrivit înțelegerii semnate cu Antena 1, aceștia erau obligați să participe la filmarea unui nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Cu toate acestea, prin renunțarea lor, au încălcat termenii acordului.

La data de 23 noiembrie 2023, Antena Group a inițiat proceduri legale individuale împotriva lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, depunând plângere la Tribunalul București.

Potrivit informațiilor disponibile pe portalul instanțelor, scopul proceselor este „obligarea la executarea contractului de prestații artistice”. Antena Group caută să oblige cei trei bucătari chefi să reia participarea în emisiunea TV „Chefi la Cuțite”. Până acum nu a fost stabilit un termen pentru niciunul dintre cele trei procese.