Potrivit reprezentanților NETOPIA, Mobilender este o aplicație disponibilă gratuit în AppStore și Google Play, prin care utilizatorii pot împrumuta, într-un interval de până la 40 de minute, până la 5.000 de pesos (340 dolari).
Serviciul se adresează, deocamdată, doar pieței din Mexic și a fost dezvoltat de echipele NETOPIA din București si Sillicon Valley.

„Întotdeauna am susținut că tranzacțiile de pe smartphone sunt viitorul, tot mai multe servicii financiare vor fi simplificate la maxim, pentru că tehnologia o permite, iar utilizatorul are nevoie de ele. De aceea am lansat Mobilender. Această rundă de finanțare ne întărește încrederea în capacitățile noastre de a inova, iar piața din Mexic este perfectă pentru natura proiectului. Este foarte aproape de Statele Unite, are o populație extrem de largă și ne oferă premisele de a extinde serviciul pe tot teritoriul Americii Latine”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA.

Mobilender este singura companie din Mexic care împrumută bani în orice moment al zilei, termenul de rambursare fiind de maxim 31 de zile.În România, NETOPIA este lider de piaţă în ceea ce priveşte procesarea plăților mobile și online, prin serviciul mobilPay.

Te-ar putea interesa și: