Totodată, în primul semestru al anului 2016, activele nete ale băncii au depăşit 2,86 miliarde de lei, fiind în creştere cu 41%, comparativ cu iunie 2015. Pe de alta parte, soldul surselor a ajuns la 2,54 miliarde de lei net, majorându-se cu 43%, iar soldul creditelor a crescut cu 46%, până la 1,72 miliarde. 

"Rezultatele operaţionale şi financiare excelente obţinute în primele 6 luni ale anului 2016 confirmă trendul ascendent pe care ne situăm şi pe care ne-am propus să îl păstrăm şi de acum încolo. Rezultatele favorabile se datorează atât creşterii pe liniile de business tradiţionale ale băncii (Corporate, IMM, Profesii Liberale şi AgriBusiness), dar şi pe sectorul de digital banking, unde avem în plan să dezvoltăm noi produse şi servicii inovatoare pentru clienţii online", a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank. 

Libra Internet Bank are în prezent o reţea de 46 de sucursale care deservesc preponderent clienţi din segmentele profesii liberale, IMM, corporate şi agribusiness. 

SURSA: Agerpres