Venitul net GAAP  s-a ridicat la 171,7 milioane dolari sau de 0,29 dolari per acţiune diluată, în comparaţie cu valoarea înregistrată în al treilea trimestru de 84,9 milioane dolari sau de 0,15 dolari per acţiune diluată.
Marja brută GAAP s-a ridicat la o valoare record de 48.1%, în comparaţie cu valoarea de 46.5% înregistrată în al treilea trimestru.
"Aceste rezultate positive subliniază imaginea de ansamblu a transformării NVIDIA. Concomitent cu extinderea poziţiei de lider în domeniul procesării vizuale, investiţiile în procesarea mobilă şi procesarea paralelă ne ajută să creştem în continuare", a declarat Jen-Hsun Huang, preşedintele şi CEO-ul NVIDIA.
“Tegra se află în centrul revoluţiei super telefoanelor şi a tabletelor, în timp ce Tesla devine un procesor esenţial pentru domeniul “supercomputing”. Nu am fost vreodată mai încântat de perspectivele NVIDIA," a adăugat acesta.
În cadrul târgului Mobile World Congress, NVIDIA a făcut o demonstraţie a următoarei generaţii de procesoare mobile pentru, primul processor cu patru nuclee din lume, destinat segmentului mobil. Compania a început să livreze procesorul către clienţi, cu avans de an înaintea competiţiei. NVIDIA se aşteptă să vadă lansări de tablete şi telefoane bazate pe noul procesor, până la sfărşitul anului.