Noile unităţi de procesare vizuală NVIDIA Tesla K10 şi K20 au fost proiectate pentru a rezolva cele mai complexe probleme de segmentul HPC. În dezvoltarea produsului Kepler s-a pus accent pe sporirea performanţei şi reducerea consumului energetic, rezultatul fiind o arhitectură de trei ori mai eficientă decât  arhitectura NVIDIA Fermi.

NVIDIA Tesla K10 oferă cea mai ridicată performanţă de transfer, per semnal,  în aplicaţiile pentru procesarea imaginilor şi a activităţiilor seismice. Optimizat pentru clienţi care se ocupă de explorarea petrolului şi a gazelor şi industria de apărare, un singur procesor Tesla K10 conţine două unităţi de procesare vizuală GK104 Kepler care oferă o performanţă totală de 4,58 teraflopi pentru calcule în virgulă mobilă şi o lăţime de bandă de 320 GB per secundă.

Unitatea de procesare vizuală Tesla K20 este vârful de gamă, produs pentru cele mai complexe medii de calcul HPC. Urmând să devină unitatea de procesare vizuală cu cea mai ridicată performanţă din lume, Tesla K20 va fi disponibilă în trimestrul patru al acestui an.

Tesla K20 este proiectat folosind unitatea de procesare vizuală Kepler GK110. Aceasta oferă o performanţă de trei ori mai mare decât produsele Tesla, bazate pe Fermi oferind suport pentru Hyper-Q şi parallelism în mod dinamic. GPU-ul GK110 urmează să fie încorporat în noul supercomputer Titan din Laboratorul National Oak Ridge aflat în Tennessee şi în sistemul Blue Waters din Centrul Naţional pentru Aplicaţii de Supercomputing aflat în cadrul Universitatea din Illinois.