Starul de la Hollywood Scarlett Johansson s-a căsătorit cu logodnicul ei Colin Jost într-o ceremonie discretă. Nunta a avut loc la sfârșit de săptămână, a declarat Meals on Wheels, o organizație caritabilă din SUA pentru persoanele în vârstă, după cum transmite BBC.

Organizația de caritate a spus că Johansson și Jost le-au susținut munca în ceea ce privește persoanele vulnerabile în timpul pandemiei Covid-19.

Ceremonia a fost „intimă … cu familia imediată și cu cei dragi, în urma măsurilor de siguranță Covid-19”, a mai scris Meals on Wheels pe Instagram.

„Dorința lor de nuntă este de a contribui în bine pentru persoanele vulnerabile în vârstă în acest moment dificil”, se mai arată în postare.

Un apropiat al actriței Scarlett Johansson a confirmat de asemenea această informație.

Johansson a început relația cu Jost, scenarist și comediant la emisiunea de la NBC, Saturday Night Live, în 2017, după ce a aceasta a apărut la finalul sezonului emisiunii. Pentru Jost, în vârstă de 37 de ani, aceasta este prima căsătorie.

Johansson, în vârstă de 35 de ani, a mai fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds din 2008 până în 2011 și cu omul de afaceri francez Romain Dauriac, din 2014 până în 2017, cu care are un copil.

Johansson şi Jost şi-au anunţat logodna în mai 2019.

Conform organizației caritabile, cuplul s-a căsătorit în Palisades, New York, şi a avut alături familia şi cele mai apropiate persoane.

Scarlett Johansson este cea mai bine plătită actriță din lume, încă din 2018, a avut mai multe apariții în Forbes Celebrity 100. Filmeleîn care aceasta a jucat au încasat peste 14,3 miliarde de dolari în întreaga lume, Johansson ocupând astfel poziția a noua în ceea ce privește încasările la box office din toate timpurile.