Încă un divorț la Hollywood! Cântăreața Britney Spears divorțează de soțul ei, Sam Asghari, după un an de căsnicie. Vedeta a angajat-o pe Laura Wasser, un avocat de top în materie de divorțuri. Va continua să lucreze, de asemenea, cu influentul avocat Mathew Rosengart, un fost procuror federal care a ajutat-o să se elibereze de tutelă, potrivit Variety.

Britney Spears și Sam Asghari divorțează după numai un an de căsnicie

Britney Spears și Sam Asghari s-au cunoscut în anul 2016, în timpul filmărilor videoclipului pentru single-ul artistei intitulat „Slumber Party”. Sam Asghari, antrenor, actor și model, a cerut-o pe Britney Spears în căsătorie în anul 2021, după cinci ani de relație, când ea încă se afla sub tutelă.

Spre sfârșitul celor 13 ani de tutelă, Britney Spears a spus că și-ar dori să se căsătorească și să aibă mai mulți copii, însă nu putea face acest lucru pentru că fiecare aspect al vieții sale era controlat de tatăș și tutorele ei, Jamie Spears.

„Aş vrea să avansez progresiv şi vreau să am parte de o afacere adevărată, vreau să mă pot căsători şi să am un copil. Mi s-a spus că, în acest moment, în cadrul tutelării, nu sunt capabilă să mă căsătoresc sau să am un copil”, spunea artista în anul 2021.

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc la casa cântăreței din Thousand Oaks, California. Cuplul a avut 60 de invitați, printre care s-au numărat Selena Gomez, Madonna, Drew Barrymore sau Paris Hilton. Tatăl ei, mama sa, Lynn Spears și sora, Jamie Lynn Spears, nu au fost prezenți.

Cei doi nu au copii împreună. În aprilie 2022, celebra artistă anunța că este însărcinată. Peste o lună a anunțat însă că din păcate, a pierdut copilul.

Britney Spears, Sam Asghari
SURSA FOTO: Getty Images

A treia căsnicie eșuată pentru Britney Spears

Pentru Britney Spears, aceasta a fost a treia căsnicie care s-a terminat în divorț. Între 2004 și 2007, aceasta a fost măritată cu fostul ei dansator, Kevin Federline. Aceștia au doi fii adolescenți, pe nume Sean și Jayden. În 2005, au avut chiar și propriul reality-show, intitulat „Britney and Kevin: Chaotic”.

Prima căsnicie a cântăreței a fost însă cu prietenul său din copilărie, Jason Alexander. Căsătoria a fost anulată după doar 55 de ore. În anul 2022, Alexander a fost arestat după ce a stricat nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari, intrând fără drept în casa ei.