A explodat bomba în politică. O actriță supercunoscută va conduce una dintre cele mai importante primării. Este vorba de actrița Magda Catone, care alături de Adrian Costache sunt propunerile PNL pentru cele două posturi de viceprimar al Sectorului 2. Anunțul a fost făcut de Violeta Alexandru, președintele PNL București și ministru al Muncii, luni, pe Facebook.

Violeta Alexandru a prezentat propunerile PNL pentru toate primăriile din București:

Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu

Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb

Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone și Adrian Costache

Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea

Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea

Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – PLUS.

”Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală și nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc. Așadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forțele în fața unui PSD care nici nu renunță nici nu lasă Capitala și sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a scris Violeta Alexandru.

Magda Catone s-a alăturat echipei PNL Sector 2 în luna august. Artista a candidat, prima pe listă, pentru o funcție de consilier local. Ea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea și a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitică?”.

Deși a jucat în numeroase filme de lung metraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut și în telenovele, niciodată nu a renunțat la cariera ei teatrală.