Celebra actriță Magda Catone s-a alăturat echipei PNL Sector 2 și va candida pentru o funcție de consilier local, fiind dealtfel prima pe aceste liste, după cum anunță formațiunea pe rețeaua de socializare.

Sursă: Facebook

„Ieri s-a alăturat echipei PNL Sector 2 renumita actriță a Teatrului Național din București, Magdalena – Magda Catone, care a înțeles că pentru o viață mai bună este necesar să te implici în viața politică a comunității Sectorului 2.

A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea și a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitică?”

Deși a jucat în numeroase filme de lung metraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut și în telenovele, niciodată nu a renunțat la cariera ei teatrală” anunță PNL Sector 2 pe Facebook.

Magda Catone „este deținătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de teatru din Brașov, 1983, și a premiului special al juriului la Festivalul de teatru pentru tineret, Costinești, 1984”, se arată în postarea liberalilor.

Magda Catone: Vom reda strălucirea Sectorului 2

Actrița se declară încrezătoare în echipa celor de la PNL și consideră că împreună cu aceștia va reuși „lucruri bune pentru cetățeni”.

„Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuși să redăm strălucirea Sectorului 2, făcând #împreună lucruri bune pentru cetățeni. Cred în echipa PNL și cred în valorile și principiile Partidului Național Liberal. Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 și putem reda zâmbetul cetățenilor”, a declarat Magda Catone.

Președinta PNL Sector 2, Monica Cristina Anisie, s-a declarat de asemenea încrezătoare în ceea ce privește implicarea Magdei Catone în proiectele partidului.

„Implicarea Magdei Catone în acțiunile echipei PNL sector 2 este considerată un real succes! “M-a bucurat să constat că valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regăsesc și în programul de candidatură pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat. Privesc cu încredere la implicarea doamnei Catone în proiectele Partidului Național Liberal pentru cetățenii Sectorului 2. Întreaga noastră echipă va fi în slujba cetățeanului așa cum doamna Catone a fost și este în slujba scenei românești. Împreună putem câștiga!”, a declarat Monica Cristina Anisie.