Liberalii sunt în stare de șoc. Au aflat o veste teribilă. Au pierddut un om extrem de important, care a făcut parte din istoria celor de la PNL.

Doliu uriaș în PNL!

Este vorba despre soția marelui fruntaș liberal, Mircea Ionescu-Quintus. Soţia fostului lider liberal Mircea Ionescu-Quintus, Viorica Quintus, a decedat, luni dimineaţă, la vârsta de 94 de ani, au declarat surse apropiate familiei.

Potrivit acestora, evenimentul s-a produs în locuinţa din Ploieşti a familiei după ce, în urmă cu câteva zile, Viorica Quintus suferise un atac cerebral. Fiul acesteia este aşteptat să ajungă în ţară pentru a stabili programul funeraliilor.

Viorica Quintus a fost soţia lui Mircea Ionescu-Quintus, scriitor, om politic, fost ministru al Justiţiei, care a murit în septembrie 2017 la vârsta de 100 de ani, conform Agerpres.

Nu de puține ori, liberalul Rareș Bogdan a dezvăluit că avea o relație specială cu familia Quintus. Europarlamentarul a spus că intrarea sa în politică s-a produs și datorită seniorului și soției acestuia.